ЕТ „Ники- Митко Грозев“ оперира на българския пазар повече от 10 години, като произвежда машинно плетиво за модната индустрия в страната. Фините материи, с които фирмата е известна, могат да се открият в редица колекции на водещи български марки. Постепенно нуждата от развитие надделява и от изпълнител, „Ники- Митко Грозев“ ЕТ се превръща в творец. Така се ражда Allmaro - комбинация от професионализма, натрупван в годините и уникалното дизайнерско виждане на Ани Грозева.

Марката заявява своето място в модния свят със смелата колекция „Свободен дух“, която комбинира практичност и индивидуалност във включените модели. За кратко време Allmaro успява да се наложи сред почитателите на оригиналното облекло и да се превърне в разпознаваем бранд. Високият клас материали и отличната изработка до последния детайл превръщат Allmaro в любима марка на дамите, които не се страхуват да се откроят от тълпата.  

Колекцията пролет- лято 2017 е изработена изцяло от естествени лен и памук с доказан италиански произход. Тъканите са оцветени с хипоалергенни естествени багрила.

В Allmaro ще откриете всичко, от което се нуждаете- максимален комфорт, безупречно качество и впечатляващ дизайн на цени без конкуренция.